Συγχαρητήρια στις μαθήτριες του σχολείου μας ΧΑΡΑΜΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ και ΜΠΕΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ για την κατάκτηση της 4ης και 8ης θέσης αντίστοιχα στον μαθητικό διαγωνισμό Τραγουδιού και Ραδιοφωνικού Μηνύματος "Κάντο ν'ακουστεί 2023".

Συγχαρητήρια στο μαθητή της Α' τάξης του σχολείου μας, ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο (1η θέση) στο αγώνισμα των 50μ. Ελεύθερο-Ανδρών, στους  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΕ.Λ-ΕΠΑ.Λ 2022-2023 που διεξήχθησαν στον Βόλο, την 17η Μαρτίου 2023.

Συγχαρητήρια στο μαθητή του σχολείου μας ΣΚΟΡΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ο οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο συμμετέχοντας στην oμάδα basket μικτής Νότιας Ελλάδος (σύμπραξη Αθήνας, Πελοποννήσου, Κρήτης, Στερεάς Ελλάδας, Νησιών Αιγαίου), στο Πανελλήνιο Final Four  Ενώσεων U16 που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ στις  18-19/3/2023.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες λεπτομέρειες :

Final 4 Ενώσεων U15/U16

 

 

 Συγχαρητήρια στις μαθήτριες του σχολείου μας ΚΟΤΣΑΜΠΑ ΕΒΙΤΑ  και ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ για την κατάκτηση της 2ης και 9ης θέσης αντίστοιχα στον μαθητικό διαγωνισμό Τραγουδιού και Ραδιοφωνικού Μηνύματος "Κάντο ν'ακουστεί 2022".

Συγχαρητήρια στη μαθήτρια του σχολείου μας ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΣΕΜΕΛΗ ΜΑΡΙΑ, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στη κατηγορία 63 κιλών, στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Ταεκβοντό Γενικών & Επαγγελματικών Λυκείων 2021-22, που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο "Κώστας Πετρόπουλος" στην Πάτρα.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για περισότερες λεπτομέρειες :

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Ταεκβοντό Γενικών & Επαγγελματικών Λυκείων 2021-22

Συγχαρητήρια στο μαθητή του σχολείου μας, Βετσερίδη Άγγελο, μέλος του αθλητικού συλλόγου Μαύροι Ιππότες, για τη κατάκτηση της 1ης θέσης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου 2021, που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Σελίδα 1 από 2
3377